Kwaliteit

Boerenvlag gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen voor haar producten.
Zo worden onze actievlaggen gemaakt van ‘Flag longlife’, dat wel tegen een stootje kan, en onze spandoeken van oerdegelijk PVC.
Wij staan dus ook achter de kwaliteit van onze producten.

Gebruik

Bij normaal gebruik, wanneer de vlag in een originele vlaggenmast wordt gehesen en wordt binnengehaald bij te harde wind (boven windkracht 4), kunt u erg lang van onze vlaggen genieten.
Onze actie-vlaggen duiken natuurlijk overal op en maken vaak heel wat mee. Maar het blijft een vlag. Om trekkers voorbij te zien zoeven met de TROTS! vlag wapperend achter zich aan vinden ook wij een prachtig gezicht :).

Goed, hoe je het ook wendt of keert; onze producten zijn hier niet voor gemaakt en dit gebruik verkort de levensduur drastisch. Gelukkig kunnen ze zeker een stootje hebben! Getuigt ook deze tevreden klant 😉

Ook op de bezemwagen deden de vlaggen het goed!
Zijn sterke vlaggen! Na een dag in weer en wind met op de terugweg 85km/h en een straf windje, geen scheurtje in te zien.
Groeten uit Staphorst!

Desalniettemin drukken wij eenieder op het hart om zorg te dragen voor ons product, zodat je er nog lang TROTS! op kan zijn.

Misbruik

Vlaggen verbranden, daar staan wij nooit achter en daar wil Boerenvlag zich dan ook van distantiëren. Wij begrijpen de frustraties en de symboliek van ‘het verliezen van de trots op je provincie’, en natuurlijk moet eenieder zelf weten wat hij/zij met zijn producten doet. Toch hopen wij dat ‘TROTS! op je provincie(vlag)’ niet symbool staat voor de trots op het provinciebestuur, maar dat je TROTS! bent op wat jij en je collega’s zelf doen en voelen over het gebied waar je vandaan komt.
Trots op je werk, producten, (sociale) omgeving en levensstijl, dat is wat bij Boerenvlag hoog in het vaandel staat.

Klachten?

Natuurlijk zijn ook wij afhankelijk van derden. Mocht u onverhoopt toch een bestelling van ons ontvangen die bij levering niet aan deze kwaliteitseisen voldoet, verwachten wij dat u direct contact met ons opneemt via info@boerenvlag.nl. Een paar foto’s van het probleem helpen ons bij de afhandeling.

Algemene voorwaarden

Lees hier onze Algemene Voorwaarden